Medlemsfordele

Et medlemskab fuld af fordele & fællesskab

Der er mange gode grunde til at blive medlem af Nyborg Handel. Vi elsker Nyborg og dét budskab vil vi sprede – sammen med dig. Du bliver en del af en by i udvikling. Og gennem fede events, gavekortsalg og markedsføring, får vi gjort Nyborg til den foretrukne handelsby.

Online markedsføring af din butik

På vores hjemmeside, Facebook og Instagram sætter vi fokus på dig. I samarbejde med vores citykoordinator har du altid adgang til sparring i forbindelse med markedsføring af din butik – uanset om det er kampagner, events eller andre initiativer, står vi klar til at sprede dit budskab på tværs af vores egne kanaler.

Vi sætter fokus på Nyborg

Vi har en ting på hjerte: at sætte fokus på vores dejlige handelsby til gavn for alle vores medlemmer. Året rundt zoomer vi ind på byens butikker, aktiviteter og events. Det gør vi selvfølgelig på vores egne sociale medier, hjemmeside og gennem lokale avisannoncer.

Flere medlemmer giver større rækkevidde

Du er grunden til, at vi kan skabe liv i vores by. Det er nemlig dit og andres kontingenter, der gør det muligt at skabe forskellige events og arrangementer i byen. Derfor er det meget simpelt: jo flere medlemmer vi er, jo flere og større events kan vi planlægge – og dermed få flere besøgende til byen, der kan give liv, omtale og sætte tryk på vores butikkers omsætninger. 

En vigtig stemme i og for byen

Som medlem af Nyborg Handel kan du præge byen, du har erhverv i. Vi har en direkte stemme til kommunen – og jo flere stemmer vi er, jo større indflydelse har vi på bylivet-og udviklingen i Nyborg. Har du et emne på hjerte, sørger vi for at bringe det videre til beslutningstagerne.

Lokalannoncering til gode priser

Som medlem af Nyborg Handel får du adgang til en lang række fordelagtige priser, når det gælder print og online annoncering i lokalavisen eller fyens.dk.

Scroll to Top